سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آشنایی با لوله استیل 410

 

گروه های پایه مارتنزیت، شامل کمترین مقدار آلیاژی از سه نوع فولاد زنگ نزن پایه (304، 430 و 410) می باشد؛ دارای قیمتی پایین با کاربرد عمومی است؛ فولادی با قابلیت عملیات حرارتی است که به طور وسیعی در مواردی که خوردگی شدید نیست (هوا، آب، بعضی اسیدهای شیمیایی و غذایی) به کار می رود. کاربرد های خاص شامل قطعات دارای تنش بالا که به ترکیبی از استحکام و مقاومت خوردگی همانند بستها نیاز دارند، می باشد.

ترکیبات شیمیایی به کار رفته در انواع لوله استیل 410 شامل؛ کربن، سلیسیوم، منگنز و همین طور کروم می باشد.

 
به طور کلی این نوع از لوله ها دارای استحکام و سختی هستند و در برابر خوردگی بسیار مقاوم می باشند. 

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با لوله استیل 304 وارد لینک شوید.

تولید لوله استیل 410

لوله استیل 410 از آلیاژ استنلس استیل 410 تولید می شود. حال ممکن است این سوال ایجاد شود که آلیاژ استنلس استیل 410 چیست؟ در پاسخ به این سوال باید بگویم که این آلیاژ، یک فولاد ضد زنگ مارتنزینی می باشد که از مقاومت بسیار بالایی در مقابل خوردگی های سطحی برخوردار است. به وسیله ی آلیاژ استیل 410 می توان با عملیات حرارتی گوناگون و با مقاومت کششی نهایی از 500 الی 1400  Mpa، طیف گسترده ای از خواص را تولید کرد. 

 
از آلیاژ استنلس استیل 410، می توان محصولات متنوعی در صنایع فولاد تولید و توزیع کرد. محصولاتی مثل لوله استیل 410، میلگرد، ورق استیل، چهارگوش، نبشی استیل و پروفیل و همین ‌طور تمامی اتصالات، شیرآلات صنعتی و فلنج ها را نیز می توان با این آلیاژ، تولید کرد. 

خرید لوله استیل 410 با بهترین قیمت

 

مجموعه چشم انداز صنعت بین الملل به عنوان یکی از تامین کنندگان لوله های استیل 410 قادر است، انواع لوله استیل 410 را در سایز و ضخامت های مختلف با برند های متنوع، در بهترین قیمت و بالاترین کیفیت در اختیار شما قرار دهد. شما می توانید برای خرید این محصول وارد سایت چشم انداز صنعت بین الملل شوید.

منبع: لوله استیل 410 چشم انداز صنعت بین الملل

 

 


آشنایی با لوله استیل 420

لوله استیل 420 شامل کربن افزوده برای بهبود خواص مکانیکی است. کاربرد ویژه این محصول شامل وسایل جراحی است.  

یکی از پرکاربردترین لوله های مهندسی، لوله استیل 420 می باشد.
ضخامت دیواره لوله استیل 420 از 0.4 میلیمترتا 160 میلیمتر می باشد.
طول لوله استیل 420 از 1 متر الی 12.5 است.
پوشش لوله استیل 420 می تواند به صورت رنگ شده، اکتروپولیش، کروم سخت یا تزئینی باشد.

 
ترکیبات شیمیایی ورق استیل به کار رفته در لوله 420 شامل؛ کروم، کربن، منگنز، سیلیس، فسفر، سولفور می باشد.


انواع لوله استیل 420


لوله استیل 420 در انواع مختلفی تولید و عرضه می شوند. انواع آنها عبارتند از:


مانیسمان
درزدار
پیش ساخته 

 

شما می توانید برای آشنایی بیشتر با لوله استیل 410 وارد لینک شوید.

 

همانطور که گفتیم یکی از پرکاربرد ترین لوله های صنعتی، انواع لوله های استنلس استیل است، زیرا به دلیل وجود میزان کربن و کروم موجود، مقاومت آنها در برابر خوردگی بالاتر است. یکی از انواع لوله های استنلس استیل، لوله استیل 420 می باشد. 


آلیاژ استیل 420 در مقابل حرارت و گرما، اکسید کربن، بخار آب و عوامل جوی مقاومت بسیار بالایی دارد. استیل 420 در مخازن تحت فشار و دمای بالا، ظروف حمل مواد شیمیایی و ... مورد استفاده قرار می گیرد. 


یکی دیگر از ویژگی های لوله استیل 420، قابلیت ماشین کاری آنها در شرایط آنیل می باشد. اما در فرایند جوشکاری به خاطر سختی این مدل، در هوا جوش داده نمی شوند و پیش از جوشکاری آن را در درجه 300 الی 400 فارنهایت گرم کرده و همین طور از میله های جوش با روکش فلزی گرید 420 برای این کار استفاده می شود.

 

خرید لوله استیل 420 با بهترین قیمت

 

مجموعه چشم انداز صنعت بین الملل به عنوان یکی از تامین کنندگان لوله های استیل 420 قادر است، انواع لوله استیل 420 را در سایز و ضخامت های مختلف با برند های مختلف، در بهترین قیمت و بالاترین کیفیت در اختیار شما قرار دهد. شما می توانید برای خرید این محصول فرایند زیر را طی کنید.

منبع: چشم انداز صنعت بین الملل


آشنایی با 0 تا 100 فلنج گلودار

فلنج ها از اتصالات بسیار پرکاربرد می باشند. مزیت اتصال لوله ها به یکدیگر با این روش موفتی بودن آن می باشد، به طوری که هر گاه تغییری در طراحی فرایند و piping ایجاد گردد، قابلیت باز شدن اتصالات وجود دارد. فلنج ها انواع مختلفی دارند که یکی از پرکاربرد ترین آنها فلنج گلودار است. در ادامه شما را با این نوع فلنج ها آشنا خواهیم کرد. 



فلنج های گردن جوشی پرکاربرد ترین فلنج مورد استفاده در خطوط لوله هستند؛ که دارای یک گردن خاص بر روی صفحه فلنج هستند. ضخامت این گردن از سمت صفحه فلنج به سمت خط لوله کاهش می یابد تا بتواند فشار وارده  بر روی صفحه فلنج را به خوبی کنترل کند. کاربرد های این نوع فلنج ها در خطوطی با دما، تنش برشی، فشار و ارتعاش بالا می باشد. فلنج های گردن جوشی خود به دو دسته تقسیم می شوند:


گردن جوشی معمولی (Regular weld neck): این نوع فلنج همان ساختار متداول گردن جوشی است که پرکاربردترین نوع فلنج محسوب میشود. فلنج های با گردن جوشی معمولی با استفاده از جوش لب به لب به تجهیزات و لوله ها متصل می شوند. 


گردن جوشی بلند (Long weld neck): این نوع فلنج دارای گردن بلندتری نسبت به حالت متداول است که برای مواردی همچون اتصال به مخازن و نازل ها و یا به طور کلی در مواردی که محدودیت فضایی سبب کاهش دسترسی می شود، مورد استفاده قرار می گیرد. فلنج های با گردن بلند همانطور که گفته شد عمدتا برای مخازن، نازل ها و ... مورد استفاده قرار می گیرند و به ندرت برای اتصال به لوله ها به کار می روند. این فلنج ها برای مکان هایی با دمای زیاد، تنش های برشی بالا، فشارهای بالا و موقعیت هایی با ارتعاش زیاد مناسب می باشند.

فلنج های گردن دار چشم انداز صنعت



این نوع فلنج دارای گلویی (neck) بوده و به همراه اتصالات جوشی به کار می رود؛ به همین خاطر به آنها فلنج گلودار جوشی می گویند. این فلنج ها را “high-hub” نیز می نامند. فلنج به گونه ای طراحی شده که تنش را از طریق پایه فلنج به لوله مجاور منتقل می کند. 


فلنج گلودار جوشی علیرغم قیمت بالا بدلیل سهولت در مونتاژ، بهترین اتصال فلنج جوشی لب به لب می باشد. فلنج گلودار جوشی در دو نوع معمولی و بلند ساخته می شوند. افزایش تدریجی ضخامت از نشیمنگاه فلنج تا لبه جوش شده به لوله، سبب افزایش مقاومت در برابر عدسی شدن می گردد. این تغییر در ضخامت، در سیستم های تحت تنش های خمشی متناوب که معمولا به دلیل خم های گوناگون و یا هر نیروی دیگری رخ می دهد. بسیار مفید است؛ چرا که باعث استحکام هر چه بیشتر اتصال فلنج به لوله می شود. 

در شرایط سخت کاری (فشار بالا، دماهای زیر صفر و یا تحت بارهای متناوب یا ثابت) استفاده از این فلنج ها ترجیح داده می شود. سوراخکاری یک فلنج گلودار جوشی مطابق با قطر داخلی لوله متصل به آن می باشد. به عبارت دیگر هرچه ضخامت دیواره لوله بیشتر، سوراخدرون فلنج کوچکتر می شود. به دلیل تطابق قطرهای داخلی لوله و فلنج، محدودیت کمی برای جریان وجود داشته و در نتیجه اغتشاش و سایش در آن ها وجود ندارد.  

 

منبع: آشنایی با 0 تا 100 فلنج گلودار چشم انداز صنعت